Meld u zich aan bij de wijkvereniging voor slechts 10,00 per jaar, zodat wij nog meer en andere activiteiten kunnen organiseren!

De Bridgeclub is actief van september tot medio mei. Elke Vrijdagmiddag zijn we van13.00 uur tot 17.00 uur te vinden in Wijkcentrum De Fuik.

We spelen geen topbridge , maar we spelen puur voor de gezelligheid.

Nieuwe leden zijn altijd welkom,
als u geen bridgepartner hebt , dan zoeken wij of wij voor u een bridgepartner kunnen vinden.

De jaarlijkse kosten bedragen 25,-
Tijdens het spelen wordt niet gerookt. dit kan wel in de pauze (buiten i.v.m. het rookverbod!). De bar is dan ook open.

Als u belangstelling heeft kunt u telefonische informatie krijgen van Dick van den Dungen, tel: 06 24560164, of mailt u naar dickvandendungen@outlook.com.

Uiteraard kunt u ook komen kijken!

Nieuwe leden zijn van harte welkom

U hoeft zich hier niet voor in te schrijven.
Neem bovenstaande informatie goed door.