Elke maandagmiddag wordt er een gezellige soosmiddag georganiseerd in wijkcentrum de Fuik.

De werkgroep van Wijkvereniging Drievliet-`t organiseert op de maandagmiddag een gezellige seniorensoos

Elke eerste maandag van de maand is er een bingomiddag , verder staan er de komende maanden de volgende activiteiten op het rooster;
high tea , filmmiddagen, spelletjesmiddagen en een paasmaaltijd en als afsluiting van het jaar de kerstmaaltijd.

Heeft u interesse , kom dan eens gezellig binnen lopen om onder het genot van een kopje koffie/thee kennis te maken.

Vanaf 13.15 uur staat de koffie/thee klaar.

U hoeft zich hier niet voor in te schrijven.
Neem bovenstaande informatie goed door.