U kunt ons vinden in wijkcentrum de Fuik !! Voorn 10 (Vlietplein)

Wordt lid
Wij werken nog steeds grotendeels zonder subsidie en alleen met vrijwilligers. Daarom is uw lidmaatschap hard nodig!

Voordeel lidmaatschap ; voor senioren cursussen ontvangt u korting op de lesprijs.

BRIDGE (vr)
SENIORENSOOS (ma)
BINGO (do)
SCHAKEN (do)
KINDERKLEDING EN SPEELGOEDBEURS
BILJARTEN
DANS VRIENDEN RIDDERKERK (di)
KOOR DE RIDDERKERKSE NOORDZANGERS (ma)

DANSLESSEN (Balroom) (di)
COUNTRY-LINE DANCING (vr)
SENIORFIT (ma+vr)
SCHILDEREN MET ACRYLVERF OP DONDERDAGMIDDAG
SCHILDEREN MET ACRYLVERF OP VRIJDAGMIDDAG
DANCE-FIT (zo)
PRE - BALLET 4-7 jaar

TEKENLESSEN DOOR JACCO VAN DAM
SENIORENSOOS (ma)

Elke maandagmiddag wordt er een gezellige soosmiddag georganiseerd in wijkcentrum de Fuik.

De werkgroep van Wijkvereniging Drievliet-`t Zand organiseert op de maandagmiddag een gezellige seniorensoos.

Elke eerste maandag van de maand is er een bingomiddag. Verder staan er regelmatig leuke activiteiten op de agenda.
Zoals een high tea, filmmiddag, spelletjesmiddag, een paaslunch en als afsluiting van het jaar de kerstmaaltijd.

Heeft u interesse, kom dan eens gezellig binnen lopen om onder het genot van een kopje koffie/thee kennis te maken.

Vanaf 13.15 uur staat de koffie/thee klaar.

U hoeft zich hier niet voor in te schrijven.
Neem bovenstaande informatie goed door.

We zijn nu vooral te volgen op onze Facebook pagina

Hier zijn tal van foto`s en video`s terug te vinden en is ook informatie over onze activiteiten te vinden.

-------------------------------------

www.verhuur-defuik.nl

DE PRIVACY VERKLARING VAN WIJKVERENIGING DRIEVLIET-`t ZAND IS TE VINDEN IN DRIE DELEN BIJ HET FOTOBOEK, EN HANGT OOK GEPRINT IN WIJKCENTRUM DE FUIK.

Copyright 2010 - 2024 Wijkvereniging Drievliet - 't Zand - Laatst bijgewerkt op: 08-02-2024 - Disclaimer