Meld u zich aan bij de wijkvereniging voor slechts 10,00 per jaar, zodat wij nog meer en andere activiteiten kunnen organiseren!

Niets is leuker dan samen in uw vrije tijd in beweging te zijn. Op moderne muziek leren wij u op een ontspannen manier dansen. In 14 lessen per cursus zult u al aardig kunnen dansen. Er wordt gebruik gemaakt van de gezellige en sfeervolle locatie De Fuik.

wij hebben weer plaats voor gevorderden en bij voldoende animo hebben wij ook plaats voor beginners.

Er wordt dansles gegeven aan beginners, gevorderden en vergevorderden.

de lessen duren 1 uur en bestaat uit 14 lessen waarbij inbegrepen 1 oefenavond en het eindbal

Wilt u er een gezellig avondje tussen uit? Loop dan eens binnen op de dinsdagavond!

De lessen worden gegeven door: Carla Dijksman en Ineke vd Steen

de kosten voor deze cursus bedragen 49,- euro

informatie is te verkrijgen op

c.dijksman2@upcmail.nl (Carla)