BILJARTEN

CHAKRA DANS
PEUTERDANS

Iedere vrijdagmorgen is er van 09:00 tot 11:00 uur trimmen en bewegen voor ouderen in wijkcentrum de Fuik.Op vrijdagmorgen is er van 9.00 - 10.00 Trimmen en van 10:00 - 11:00 uur is er bewegen voor ouderen.

Heeft u zin om te trimmen of te bewegen kom dan op vrijdagmorgen gezellig naar De Fuik!

Onder begeleiding van uw gediplomeerde docente: Christa van Gent voor informatie over deze activiteit kunt u bellen met 0180-499844

Er zijn nog een (beperkt) aantal plaatsen vrij
Klik hier om u in te schrijven