Iedere donderdag middag komt er een leuke groep mensen bij elkaar om gezellig te schaken in de grote zaal van wijkcentrum de Fuik.

Als het u leuk lijkt om met deze groep mee te doen en u bent een liefhebber van het schaakspel dan u bent van harte welkom om mee te doen.

Op iedere donderdagmiddag kunt u vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur terecht in wijkcentrum de Fuik.

komt u gewoon eens een keertje kijken !!

informatie is te verkrijgen op telnr. 0180 - 430118
of telnr. 078 - 6124826

U hoeft zich hier niet voor in te schrijven.
Neem bovenstaande informatie goed door.