BILJARTEN

CHAKRA DANS
PEUTERDANS

De werkgroep kinderkleding & speelgoedbeurs organiseert enkele malen per jaar een kinderkleding en speelgoedbeurs in wijkcentrum de Fuik.

U kent het wel het gevoel van wat moet ik met al die kinderkleding die te klein is geworden en maar in de kast blijft liggen !!

twee keer per jaar organiseren wij een beurs waar u met al u kinderkleding terecht kunt , en deze voor een klein bedrag kunt verkopen , en waar u natuurlijk ook 2e hands kinderkleding voor en klein bedrag kan kopen.

Ook kinderspeelgoed , dat nog goed is en niet kapot , kunt u op deze beurs verkopen en natuurlijk is er ook weer speelgoed te koop.

Deze beursen worden van te voren aangekondigd op deze website in de agenda en in het rooster bij de activiteit of in de regionale pers , dus houd u dit dus in de gaten.

U hoeft zich hier niet voor in te schrijven.
Neem bovenstaande informatie goed door.