Via deze website, maar vooral via onze facebookpagina; www.facebook.com/defuik houden we u op de hoogte van onze cursussen en andere activiteiten die wij organiseren.

U kunt ons vinden in wijkcentrum de Fuik !! Voorn 10 (Vlietplein)

Wordt lid
Meld u zich aan bij de wijkvereniging voor slechts 10,00 per jaar, zodat wij nog meer en andere activiteiten kunnen organiseren!
Wij werken nog steeds grotendeels zonder subsidie en alleen met vrijwilligers. Daarom is uw lidmaatschap hard nodig!

Voordeel lidmaatschap ; voor senioren cursussen ontvangt u korting op de lesprijs.

BRIDGE (vr)
SENIORENSOOS (ma)
BINGO (do)
SCHAKEN (do)
KINDERKLEDING EN SPEELGOEDBEURS
BILJARTEN
DANS VRIENDEN RIDDERKERK (di)

DANSLESSEN (Balroom) (di)
COUNTRY-LINE DANCING (vr)
SENIORFIT (ma+vr)
SCHILDEREN MET ACRYLVERF OP DONDERDAGMIDDAG
SCHILDEREN MET ACRYLVERF OP VRIJDAGMIDDAG
DANCE-FIT (zo)

Tekenles, door Jacco van Dam
De Ridderkerkse Noordzangers
KINDERKLEDING EN SPEELGOEDBEURS

De werkgroep kinderkleding & speelgoedbeurs organiseert enkele malen per jaar een kinderkleding en speelgoedbeurs in wijkcentrum de Fuik.

Dit vindt plaats op elke laatste dinsdag en woensdag van maart en op elke laatste dinsdag en woensdag van september

U kent het wel het gevoel van wat moet ik met al die kinderkleding die te klein is geworden en maar in de kast blijft liggen !!

Twee keer per jaar organiseren wij een beurs waar u met al uw kinderkleding en speelgoed terecht kunt, waar u deze voor een klein bedrag kunt verkopen en waar u natuurlijk ook 2e hands kinderkleding en speelgoed voor een klein bedrag kan kopen.

Deze beurs wordt van te voren aangekondigd op deze website, in de agenda, op facebook en in het rooster bij de activiteit of in de regionale pers. Houdt u dit dus in de gaten.

U kunt u via een nummer inschrijven in wijkgebouw De Fuik, dit kost 2,50 voor 30 stuks. De verdere uitleg zit bij de inschrijving.

Wij hopen u te zien!

U hoeft zich hier niet voor in te schrijven.
Neem bovenstaande informatie goed door.

U kunt een ruimte huren via www.defuik-verhuur.nl
of door een mailtje te sturen naar info@beheerder@gmail.com
Meerdere info en foto's zijn te vinden op;

www.facebook.nl/defuik

Copyright 2010 - 2024 Wijkvereniging Drievliet - 't Zand - Laatst bijgewerkt op: 11-06-2024 - Disclaimer