Iedere dinsdag middag zijn de dansvrienden van Ridderkerk te vinden in wijkcentrum de Fuik.

Een gezellige groep senioren komen elke week bij elkaar om gezellig te dansen en om gezellig bij elkaar te zijn.

Het zijn altijd leuke middagen waarbij u gebruik kan maken van onze dansvloer en een kopje koffie of iets sterkers te drinken met elkaar.

Er is helaas een ledenstop voor de dames , maar heren , en paren zijn altijd welkom.

Als u gezelligheid zoekt op de dinsdagmiddag en u vind het leuk om te dansen en gezellig met elkaar een leuke middag te beleven komt u dan eens kijken , u bent van harte welkom.

Helaas zijn er geen plaatsen vrij. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst! De wijkvereniging neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Klik hier om u in te schrijven op de wachtlijst