Op donderdag en op vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur kunt u terecht in wijkcentrum de Fuik om deel te nemen aan de cursus schilderen met acrylverf.

Heeft u geen ervaring met schilderen , dan is dit geen punt , want deze cursus is voor zowel beginners als ook voor gevorderden.

Er word gewerkt met acrylverf ,pasta`s, krijt en andere natuurlijke materialen .

Als u mee wilt doen of u wilt verdere informatie neemt u dan contact op met u docente
Reinie de Koning tel. 06 36536505 , of per mail
reinie@telfort.nl of reiniedeko@gmail.com

Helaas zijn er geen plaatsen vrij. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst! De wijkvereniging neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Klik hier om u in te schrijven op de wachtlijst