U kunt ons vinden in wijkcentrum de Fuik !! Voorn 10 (Vlietplein)

Wordt lid
Wij werken nog steeds grotendeels zonder subsidie en alleen met vrijwilligers. Daarom is uw lidmaatschap hard nodig!

Voordeel lidmaatschap ; voor senioren cursussen ontvangt u korting op de lesprijs.

BRIDGE (vr)
SENIORENSOOS (ma)
BINGO (do)
SCHAKEN (do)
KINDERKLEDING EN SPEELGOEDBEURS
BILJARTEN
DANS VRIENDEN RIDDERKERK (di)
KOOR DE RIDDERKERKSE NOORDZANGERS (ma)

DANSLESSEN (Balroom) (di)
COUNTRY-LINE DANCING (vr)
SENIORFIT (ma+vr)
SCHILDEREN MET ACRYLVERF OP DONDERDAGMIDDAG
SCHILDEREN MET ACRYLVERF OP VRIJDAGMIDDAG
DANCE-FIT (zo)
PRE - BALLET 4-7 jaar

TEKENLESSEN DOOR JACCO VAN DAM
KOOR DE RIDDERKERKSE NOORDZANGERS (ma)

Op maandagavond is in wijkcentrum de Fuik het gezelligheidskoor DE NOORDZANGERS te vinden, om te repeteren met live muziek.
Onze band bestaat uit twee accordeonisten, twee gitaristen, een bassist en een drummer.

Het koor is te boeken voor zorgcentra, maar door de veelzijdigheid van het repertoire treden we ook veel op in theaters, winkelcentra, op bruiloften, verjaardagen en bijv. bij buurtfestiviteiten.

Heeft u ook zo'n zin om te komen zingen met live muzikanten en waar gezelligheid voorop staat?

De Ridderkerkse Noordzangers repeteren elke maandagavond in wijkcentrum de Fuik.

Wij kunnen op dit moment nieuwe leden gebruiken.

Via website www.de-noordzangers.nl kunt u ons op de voet volgen. Zo kunt u bijv. in de agenda kijken waar we optreden en de foto's bekijken voor een impressie van zoín optreden.

Wij hopen spoedig een keer kennis met u te maken.

Heeft u na het surfen op onze website vragen, dan kunt u contact opnemen, en krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord.

Ook vinden wij het leuk als u een krabbel achterlaat in ons krabbelhoekje

U hoeft zich hier niet voor in te schrijven.
Neem bovenstaande informatie goed door.

We zijn nu vooral te volgen op onze Facebook pagina

Hier zijn tal van foto`s en video`s terug te vinden en is ook informatie over onze activiteiten te vinden.

-------------------------------------

www.verhuur-defuik.nl

DE PRIVACY VERKLARING VAN WIJKVERENIGING DRIEVLIET-`t ZAND IS TE VINDEN IN DRIE DELEN BIJ HET FOTOBOEK, EN HANGT OOK GEPRINT IN WIJKCENTRUM DE FUIK.

Copyright 2010 - 2024 Wijkvereniging Drievliet - 't Zand - Laatst bijgewerkt op: 08-02-2024 - Disclaimer