Op maandagavond is in wijkcentrum de Fuik het gezelligheidskoor DE NOORDZANGERS te vinden , om te repeteren met live muziek.
Onze band bestaat uit twee accordeonisten, twee gitaristen, een bassist en een drummer.

Het koor is te boeken voor zorgcentra, maar door de veelzijdigheid van het repertoire treden we ook veel op in theaters, winkelcentra, op bruiloften, verjaardagen en bijv. bij buurtfestiviteiten.
Heeft u ook zo'n zin om te komen zingen met live muzikanten,
en waar gezelligheid voorop staat?

De Ridderkerkse Noordzangers reperteren elke maandagavond in wijkcentrum de Fuik.

Wij kunnen op dit moment nieuwe leden gebruiken.

Via website www.de-noordzangers.nl kunt u ons op de voet volgen. Zo kunt u bijv. in de agenda kijken waar we optreden en de foto's bekijken voor een impressie van zoín optreden.

Wij hopen spoedig een keer kennis met u te maken.

Heeft u na het surfen door onze website vragen, dan kunt u contact opnemen, en krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord.

Ook vinden wij het leuk als u een krabbel achterlaat in ons krabbelhoekje

U hoeft zich hier niet voor in te schrijven.
Neem bovenstaande informatie goed door.