Wordt lid
Wij werken nog steeds grotendeels zonder subsidie en alleen met vrijwilligers. Daarom is uw lidmaatschap hard nodig!

Voordeel lidmaatschap ; voor senioren cursussen ontvangt u korting op de lesprijs.

BILJARTEN

PEUTERDANS

CHAKRA DANS
TEKENLESSEN JACCO VAN DAM
CHAKRA DANS*

Chakra dans is nieuw in Nederland, iedereen die behoefte heeft aan kleur en beweging is van
harte welkom.
Danservaring en/of ritmegevoel is niet nodig, wel een open-mind en zin om wat vernieuwends en wat leuks te doen met gelijkgestemden.
We delen informatie over de chakra kleuren en de betekenis die je gelijk
terugziet in het dagelijkse leven en in jouw gedrag.
Je merkt of een chakrakleur bij jou in balans of disbalans is,
door je ogen te sluiten ( natuurlijk op ruime afstand van elkaar en coronaproof) dan komen de
bewegingen van binnenuit speciale chakramuziek en begeleidende tekst
We sluiten af met een schetstekening in de vorm van een mandala, waarover wij jou persoonlijke uitleg geven.

Annemiek IJsselstijn en Barbara Ferbrache geven op de volgende datums chakradans in wijkcentrum de Fuik.

Rooster voor 2021 volgt mogelijk nog t.z.t!

Meld u snel aan op 06 26062724, er is beperkt plaats

*Deze cursus/activiteit vind wel plaats in Wijkcentrum de Fuik, maar is niet verbonden aan de Wijkvereniging. Daarom kunt u zich niet via onze website inschrijven. We hopen u met bovenstaande informatie voldoende geÔnformeerd te hebben.

DE PRIVACY VERKLARING VAN WIJKVERENIGING DRIEVLIET-`t ZAND IS TE VINDEN IN DRIE DELEN BIJ HET FOTOBOEK, EN HANGT OOK GEPRINT IN WIJKCENTRUM DE FUIK.

Copyright 2010 - 2021 Wijkvereniging Drievliet - 't Zand - Laatst bijgewerkt op: 22-07-2021 - Disclaimer