Meld u zich aan bij de wijkvereniging voor slechts € 10,00 per jaar, zodat wij nog meer en andere activiteiten kunnen organiseren!

BILJARTEN

CHAKRA DANS
PEUTERDANS
TEKENLESSEN JACCO VAN DAM

TEKENLESSEN JACCO VAN DAM

Wie ik ben
Mijn naam is Jacco van Dam, ik ben docent Tekenen 1e graads, afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Sinds 2003 verzorg ik met veel plezier diverse cursussen Tekenen en Aquarelleren voor volwassenen.

Ik vind het belangrijk dat mijn cursisten echt iets leren, want daar komt men tenslotte voor. Daarom ben ik steeds op zoek naar betere manieren om mijn kennis over te dragen. Het ontwikkelen van de juiste oefeningen is hierbij erg belangrijk en natuurlijk doe ik in de les zoveel mogelijk voor. Ik probeer mijn cursisten op een kritische maar positieve manier in hun beeldende ontwikkeling te stimuleren. Graag wil ik de meer gevorderde cursist prikkelen en uitdagen om zijn/haar grenzen te verleggen. Maar daarbij zal ik nooit uit het oog verliezen dat men toch ook komt voor gezelligheid en ontspanning…

Er zijn nog een (beperkt) aantal plaatsen vrij
Klik hier om u in te schrijven

WIJKCENTRUM DE FUIK IS VANWEGE DE AANGESCHERPTE CORONAMAATREGELEN GESLOTEN T/M 19 JANUARI