U kunt ons vinden in wijkcentrum de Fuik !! Voorn 10 (Vlietplein)

Wordt lid
Wij werken nog steeds grotendeels zonder subsidie en alleen met vrijwilligers. Daarom is uw lidmaatschap hard nodig!

Voordeel lidmaatschap ; voor senioren cursussen ontvangt u korting op de lesprijs.

HIERONDER DE AGENDA VAN DE WIJKVERENIGING

14-01-2023
Nieuwjaarsreceptie

14-01-2023
Nieuwjaarsreceptie

Vanaf 15:00 uur is elke werkgroep, vrijwilliger en medewerker / leerkracht welkom op de nieuwjaarsreceptie.

Dit jaar komen we als vereniging voor een aantal grote beslissingen te staan wat dan ook weer indirect gevolgen kan hebben voor jullie eigen aktiviteit!

Het een en ander zal in de nieuwjaarstoespraak naar voren komen.

Zien we elkaar op 14 januari 2023?

Een ieder prettige feestdagen en gezond 2023.

Helaas is er geen nieuwsbrief meer.

DE PRIVACY VERKLARING VAN WIJKVERENIGING DRIEVLIET-`t ZAND IS TE VINDEN IN DRIE DELEN BIJ HET FOTOBOEK, EN HANGT OOK GEPRINT IN WIJKCENTRUM DE FUIK.

Copyright 2010 - 2023 Wijkvereniging Drievliet - 't Zand - Laatst bijgewerkt op: 27-01-2023 - Disclaimer